Då smäller det!

Jo, för den 9 augusti i år kommer den stora Madonna till Sverige för att uppträde i Göteborg på Ullevi. Vill du vara på plats? Då måste du vara på hugget! Biljetterna kommer släppas den 9 februari (snaaart) och OM jag ska ha en. Även fast jag inte är ett stort Madonna fan så är det tammefan ett  måste måste att se henne! Sist hon var i Sverige var det året 1990 och det var just det året jag föddes på. Det måste vara ödet!
Madonna har bestämt sig för att förlänga sin turné och det är just därför Madonna nu bestämt sig för att besöka lilla Sverige. Under år 2008 såg ca 2 MILJONER Madonnafans i 58 olika städer The sticky and sweet tour. Turnén innebar rekordförsäljning av biljetter. Låter inte det bara som att man verkligen måste se henne?NU RÄCKER DET!

Från att vara "upprepade-karaoke-kvällar-hatare" så måste jag bara visa en bild jag fann på en blogg. Hon ser så vacker ut i sitt blond/vita hår och rosa läppar. Jag vill också klippa mig så och färga håret så nu! Nu till det här vädret är det så fint att se lite vackra färger också.Kärringfaktor: Nr 2

Ja jag vet att jag är dålig på att blogga men om man tjatar så tar det bara längre tid så peace?
Nu har jag kommit till mitt andra ärende på den så kallade kärringfaktorn som det susats om i två-tre veckor. Den andra kärringfaktorn som jag bestämt mig för är fan KARAOKE. Okej, det är okej om man typ kör karaoke en-två gånger eller att man kör karaoke på båten för det är fan ett måste. Jag har några kompisar som är BESATTA av detta och snart så vet jag inte vad jag ska göra. Vilka brukar oftast befinna sig på en karaokebar? Jo gamlingar som nu jag förknippar mig med just denna kärringfaktor. Gamlingar brukar säkert oftast gå på karaokebarer eftersom deras bäst-före-datum har gått ut på dansgolvet och just det här festandet vi unga befinner oss i. Då ska man som ung inte spräcka denna fas, för sen när du sitter där helt grå och halvdöd kommer du önska dig att du varit mer på dansgolvet och struntat i dessa karaokekvällar. Karaokekvällarna kommer bli dom enda partykvällarna för din del. Tro mig, det kommer inte vara roligt!


VECKANS BABE

Den här veckan och många andra veckor har jag varit fascinerad av en annan donna. Vare sig hon är blond eller brunett så rockar hon FETT. Jag äääälskar henne och även fast många tror sig så mycket om henne så äger hon allt och alla.
Vem är denna underbara varelse? Jo Carolina Gynning ofcourse!


Vårjacka

Ja, nu när jag ändå är på G kan jag passa på att berätta om denna snygga jacka som jag bara måste ha i min garderob. Den kommer från ginatricot mina damer och herrar och kostar ynka 399 riksdaler! Snygg i alla lägen.


Nya bågar kanske?

Från kärringfaktorer till en annan lite kärringfaktor, som dock är väldigt snyggt att ha. GLASÖGON! Jag har länge velat ha ett par riktigt snygga glasögon och även fast jag inte lider av något jättefel så tycker jag det är skönt att använda glasögonen ibland. Jag hittade ett par riktigt snygga glasögon på en sida, men säger inte vilken. Ni ska nämligen få gissa på vad dessa glasögon kostar. Här är dom tre iallafall,
Riktigt snygga va? Nu är det eran tur, GISSA PRISERNA!

Kärringfaktorer: nummer ett!

Jag varnar er gott folk. Kärringfaktorer eller rättare sagt åldringsfaktorer är inget att leka med. När du väl satt dig in i det, kommer du aldrig bort. Jag har länge tänkt och tänkt på det här med att bli gammal. Själv så är jag väldigt rädd för den dagen det kommer till att jag sitter i soffan och inte kan gå upp. För att hjälpa er på traven tänker jag från och med idag försöka skriva upp händelser som gör att just du ska börja tänka på vilket håll du går åt.

Den första och bästa kärringfaktoren (enligt mig) är GLAMOUR. Nej inte tidningen glamour, utan programmet Glamour. Glamour har jag länge vetat om, eftersom min kära mormor alltid brukar kolla på det. Om hon inte ser det, så spelar hon in det så hon hinner se det någon annan gång. En gång i tiden då min morbror var tillsammans med en tjej, så spelade tjejen in glamour åt min mormor när hon var på jobbet. Nu för tiden kommer glamour 17.35 på tvn och det är ingenting min mormor missar. Jag har också börjat upptäcka om att hon inte är den enda lite äldre människa som tittar på det. Jag har många kompisars mammor som kollar på det och det säger sig självt. OM du nu som ung tittar på glamour så är min åsikt att du ska se det som en varning! GLAMOURVARNING.

VECKANS BABEHelp me, please

Sitter och klurar på vad hennas nya blogg ska heta. Vi har kommit fram till att antingen så blir det våldtäktsmamman eller våldtäktspinglan. Vad tycker ni låter bäst? Hjälp min stackars kompis, hon behöver ER hjälp.Sen då till veckans babe, som jag kommer ha varje vecka. Den här veckan var ganska lätt att välja ut en eftersom hon är den kvinnan som toppar mina listor på vem jag skulle vilja ha sex med även fast jag är heeelhetero. Nääämligen....

HIHI  det får ni veta imorgon. BYE

What's next?

Hej kära läsare. Nu har jag inte skrivit ett inlägg igen på snart en vecka och jag vet att jag inte är så duktig på att skriva inlägg såsom jag lovar, men se det på den ljusa sidan. Då har ni mer att längta efter tills det kommer en dag då jag  tar tiden och skriver! Jag har hamnat lite i den här sidan på mitt liv, då jag tänker på vad jag ska göra nu? Jag har bott i Göteborg och testat på livet där, som inte funkade men vad ska jag göra för resa nu då? Många tankar har vimlat runt i mitt huvud och tankarna har gått fram och tillbaka. Jag vill verkligen plugga, men när jag väl börjat plugga så finns det ingen återvändo. Och pluggandet kommer inte ta ett år bara, utan 3-4 år av mitt liv. När dom åren har svischat förbi är det väl dags att börja tänka mer på karriären och familjelivet. En sak jag velat göra länge är att jobba som au-pair i ett annat land. Usa har länge stått på listan som det utvalda landet, men nu känner jag för att åka till ett varmt land och upptäcka lite ny kultur. Just nu står spanien eller italien som mina favoriter eftersom jag inte bara får åka till ett varmt land och upptäcka en ny kultur utan jag kan ju plugga lite språk medan jag är där. Och om jag ska göra någonting, så måste jag göra det snarast. What to do liksom? Har ingenting som håller mig kvar förutom familjen och vännerna, men därför är det också en stor tvist på att jag åker någonstans i Europa där det ändå är relativt billigt för mina vänner och familjemedlemmar att komma och besöka mig. Jag ska kolla vidare på det där, och återkomma!
Men vad tycker ni folks. Ska man passa på att resa och göra saker nu?

Go' kväll

Godnatt folks. Det här kanske är första gången jag bloggar såhär sent tror jag, men vadå spelar det för roll. Har egentligen inget vettigt att skriva. Kände bara för att dela med er lite av mina tankar och funderingar kring småsaker. Jag har verkligen blivit en sån människa som är uppe på nätterna och sover på dagarna. Eller jag sover inte på dagarna, jag sover någon timme på natten så går jag upp vid 9-10 tiden och så är det fullt ös hela dagen. Idag kände jag ändå för att stanna hemma på kvällen och ligga i sängen framför tvn och koppla av. Det var länge sen jag gjorde något sådant. Att vara "ensam" och bara ta det lugnt. Egentligen känner jag hur det bubblar i hela kroppen och hur munnen bara vill släppa ut alla tankar. Jag pratar väääldigt mycket om ditten och datten, men ikväll har jag inte sagt många ord. Fick väl ett samtal där jag fick fram några ord iallafall men just nu känns det skönt att bara kunna skriva och låta munnen vila. Så som min kropp behöver vila så behöver munnen också vila. Jag tror min mun är väldigt glad just nu. 

Kort och tråkigt inlägg

Hej folks! Hoppas ni hade ett trevligt nyårsfirande igår. För min egen del så var det väldigt roligt och vilt. Ibland blev det kanske för vilt, men hey, är inte det vad nyåret står för? Egentligen så kan man kalla nyåret för den stora d-dagen, eftersom det är just på nyåret du får leva ut dina vildaste drömmar. Varje nyår som jag varit med mina kompisar har det alltid hänt saker som man aldrig trodde skulle hända. Eller trodde hända, saker som man kanske nog inte gör vanligtvis. På nyåret kan man göra vad som helst, prata om det efteråt och that's it. Minnen som man behåller i sitt hjärta hela livet.

RSS 2.0