Hej från norrlandsträsket!

Nu sitter jag här, slitet som ett djur, och försöker skriva någonting vettigt. Tågresan gick helt okej, även fast av de 15 timmarna sov jag kanske 2-3 timmar. Det var lite väntat, men ack så slitet i längden. Idag har min mosters kusin varit och hälsat på. Sen kom min morfar en kort stund också. Tråkigt nog har Signe min kusin varit bitter idag och gråtit och gnällt mycket, men när hon väl är glad så är hon den sötaste. Vi var även och handlade mat och åt en korv på ok q8. Hann åka till min gammelmormor och träffa henne och min mormor som jag inte träffat sen studenten. Det var väldigt mysigt. När kvällen började lida mot sitt slut åkte vi till min morfar och drack kaffe. Min morbror och hans tjej kom också. Nu har vi sett på idol och snart är det nog läggdags. Imorgon är en ny dag, förhoppningsvis lite piggare och gladare, både från min sida och lilla Signes. Godnatten!

Nu far jag..

.. till norrland! Alla får ha det så super. Jag ska försöka skriva något inlägg men jag tänker inte göra det till ett måste. Bye!

Drömklänningen

Som alla vet är ju mitt favoritplagg klänning. Jag älskar klänningar! Nu har jag varit på jakt efter en äkta drömklänning och jag hittade den. 






                                                       Är den inte UNDERBAR?

Gucci




Shopping på h&m

Idag var jag en snabbis på H&M för att titta efter några fräsiga örhängen, men fick med mig lite mer än så.




Vackra klänningar

Idag har jag bara tittat runt på olika sidor, och dessa tvä klänningar fastnade jag extra mycket för.



*Den vita klänningen med ränderna är väldigt lik den från Miu Miu's kollektion. Den hittar du på chicy.se.
* Svarta klänningen till höger är en väldigt vacker kreation från topshop som skulle förgylla mina partydagar itll max.

Förberedelser inför resan

Imorgon åker jag till Lycksele. Jag kan knappt fatta det faktiskt. Det känns inte som att jag ska åka dit imorgon, för att på ett sätt känns det ganska orealistiskt. Det ska bli så kul att få träffa alla släktingar igen och bara få umgås.
Idag har jag iallafall satt igång med packandet och ja, när jag packar blir det alltid mycket kläder. Kan inte riktigt bestämma mig och sen så vet man inte vad det blir för väder i norrland heller. Under hela helgen är det marknad i Lycksele och det ska jag definitivt gå på. Jag och min mormor har bokat fredagen att umgås och sen så ska jag sova över hemma hos min gammelmormor där min mormor befinner sig. På torsdag hoppas jag på bingo, som jag ändå inte ser fram emot så mycket. Det går ju alltid så dåligt för mig, så jag kommer iallafall inte hoppas på någonting.

Fatta, imorgon ska jag hoppa på tåget klockan 17.00 och på onsdag morgon runt 8.00 kommer jag fram. FEMTON TIMMAR I BARA RESETID. Jag ska nog sova sent idag och gå upp tidigt imorgon bara för att trötta ut mig så jag kan sova mycket och länge. Idag ska jag nog på stan och kolla runt lite. Det var så länge sen jag var på stan, så det är nog dags att göra någonting annat än bara dega hemma eller åka till Partille.

Snygga Rihanna!

Läste nyss i Aftonbladet att Rihanna har utsetts till världens bäst kvinnliga kändis. Vad ska man säga? Hon är riktigt snygg och klär sig i fantastiska kreationer. Kolla bara:




Tips från blondinella

Jag hade aldrig trott att jag skulle tycka om nåt från Blondinbellas blogg, men det gjorde jag. Kikade in på style by stars och där fanns det många söta klänningar, däribland två av dessa klänningar som Blondinbella  tipsade om.

Är dom inte söta?Jag skulle aldrig tacka nej till dessa iallafall!


Bio, göteborgarnas fredagskväll

Igår var jag och Emil på bio. En sak som jag blev väldigt förvånad är hur mycket göteborgare går på bio. Alla gångerna jag varit på bio har alla biografer varit helt fulla, vare sig det är en tisdag eller en fredag. Jag har veeeeeeeeeeeeeeerkligen velat se Patrik 1,5 sen den kom ut i media eller iallafall Mamma mia eller någon annan film. Men gissa vad? Det var uppbokat såklart! Jag skulle reservera biljetter igår tidigt, men allting var uppbokat. Så istället för mina absoluta filmer jag vill se så blev det Get smart. Det var ju såklart helt fullt i biosalongen, men jag lyckades knipa två bra platser på den på grund av att jag reserverat tidigare den dagen. Ja, vad ska man säga om den filmen. Emil såg ingenting. Han sov nästan hela filmen. Jag ville sova, men kunde inte. Någon var tvungen och se filmen. Den var helt okej. Den var rolig ibland, men ibland blev det sådär för mycket så det blev tråkigt.

En sak som störde mig lite är att han den där fula killen, huvudpersonen i filmen, fick till slut den snygga tjejen i filmen. Okej, utseendet ska inte spela en stor roll men det där var överdrivet. Förlåt alla, men det är inte acceptabelt.

En bild på skönheten och odjuret

Modet i japan?


G O R G E O U S

Är inte de här skorna helt underbara?



Äntligen..

..lönar det sig med allt jobbsökande. Jag ska på arbetsintervju den 2 oktober efter att jag varit i Lycksele. Inte för det är mitt drömjobb, men jag ska jobba som försäljare och ringa runt och sådant. Är inte så insatt, men jag får läsa på mig. Jag tar verkligen nästan vilket jobb som helst så, nu är jag glad igen!

Backpackernörd

Jag vet att jag är hundra år efter med det här spelet, men det här spelet har gjort min vardag till något mer unikt och spännande. Den har gjort min vardag mer fylligare, än bara tv data tv och data. Jag pratar ofcourse om spelet backpacker, där man reser runt i världen och svarar på frågor och försöker få jobb och tjäna pengar. Jag älskar det spelet! Jag spelade spelet mycket när jag var lite yngre, men det är inte förren nu jag har upptäckt hur roligt det är. Tack backpacker!


a balenciaga crusch

I Turkiet var jag på jakt efter en snygg märkesväska och det fanns allting från miu miu till marc jacobs. Tyvärr var de snyggaste väskorna för dyra och kostade uppemot mer än 1000 kr, vilket jag inte hade tänkt att spendera en väska på. Hittade till min förvåning denna balenciaga väska, men i brunt, och det var love at first sight!


Lycksele, here I come

Nu är resan bokad och betald till undersköna Lycksele. Åker på tisdag och kommer hem veckan efter det. Det stora problemet är HUR jag ska klara av resorna. Åker ju tog och det tar 15 timmar att åka dit. Jag åker ju på natten, så jag hoppas att jag får mig mycket sömn. Ska ta med mig en filt och en kudde for sure. Jag är så glad!


Jag måste ju visa någon bild på Lycksele. Detta är är då en bild på Lycksele, och där man ser mest hus är själva "city"


Där i det oranga området ligger Lycksele. Ni vet ju vart Göteborg ligger, så det är
en bra bit ifrån!

I love storhandla!

Då var vi framme i tisdagen och det är nog dags att jag berättar om min lilla helg. I fredags åt vi tacos hemma hos Emils mamma och tittade på någon svensk film, supermysigt! I lördags gick vi upp tidigt för att åka ut och segla i Göteborgs skärgård. Jag tog lite bilder som jag ska lägga upp senare. Söndagen spenderades någonstans i Vänersborg när en av Emils kusiner skulle konfirmera sig. Jag fick även träffa en massa släktingar till min sambo, som var ubertrevliga.

Vet ni vad? Jag älskar att storhandla mat! Det är så kul. Tänk er att få välja ut allt som ni vill ha (okej, nästan allt). Vissa saker tycker inte Emil så värst om, men jag får alltid handla min favoritost som bara är min! Det tråkigaste med storhandlingen är att eftersom ingen av oss har körkort så får vi alltid ta bussen och bära matkassorna och de är ju så tunga! Emil måste verkligen skaffa körkort snart, för det är lite svårt för min del att göra det.

Jag är fortfarande arbetslös också. På arbetsförmedlingen dyker det inte upp några roliga jobb och jag har ingen skrivare, så jag kan inte gå ut själv och försöka få jobb. Jag ska imorgon försöka hitta ett bibliotek iallafall och försöka, för att på torsdag är det en jobbmässa and i have to be there!

Lycksele nästa?

Jag hade ingen aning om hur tråkigt det är att vara a r b e t s l ö s men nu vet jag. Vad ska man göra? Min hemmatelefon är cp också, så det går inte att ringa till någon utan att den ska hålla på och pipa att batterierna snart är slut. Jag har heller ingen skrivare så jag kan skriva ut mitt cv och gå ut till olika affärer och fråga om de söker personal. Jag måste verkligen hitta ett  bibliotek!

I mitt förra inlägg pratade jag varmt om att kanske ta en tur till Lycksele. Jag vill verkligen dit, men jag vet inte om ekonomin räcker till. Jag har ju pengar så att jag kan åka, men jag behöver ju köpa lite höstkläder nu eftersom jag inte vet hur det kommer se ut långt framöver. Kom på att det snart är jul också. Min arbetslöshet kom i det bästa läget, not.  Inte gjorde det bättre att då när jag ville åka till Lycksele är det ju marknaden! Jag älskar verkligen marknader så ni vet säkert hur mycket jag suktar över att åka till norrland! Jag ska småprata lite med folk, så får vi se hur det blir. Måste ju bestämma mig ganska fort.

 Inte gör det bättre att den här lilla tösen bor i norrland. Åh saknar verkligen alla där. Måste verkligen åka dit!

Jag är bitter, okej?

Vad ska man säga om mitt liv just nu. Jag är arbetslös. Jag gör egentligen inte så mycket på dagarna, förutom att söka jobb och städa. Jag laddade ner nya gossip girl avsnitt, som gjorde min dag igår! Idag började jag titta på nya beverly hills avsnitt, och det är bra faktiskt!

Jag var ju i Turkiet för en vecka sedan och det var jätteskönt. Tänk sola, äta god mat och shopping varje dag. Vi träffade även en mysig familj som bestod av en mamma och hennes dotter. Hennes dotter hängde jag med mycket, även fast hon bara var 11 år kunde vi ha riktigt skoj. Det känns skönt att kunna vara lite barnslig ibland. Det roligaste på hotellet var definitivt hotellets "valrossar" som vi kallade dom. De var två huuuugh och då menar jag huuuuuuuuuuugh norska flickor som bara tog en massa plats och uppmärksamhet. På dagarna låg de och sov på sina rum, och sen kom de ut vid 1-2 tiden. Det cpigaste var att de la ut sina handdukar på solstolarna jättetidigt, och sen tog de bara plats och kom inte ut förren på eftermiddagen. Sista dagen hade jag lust att kasta handdukarna i vattnet, men de hade inte lagt ut några så de hade tur den dagen! Den ena av norskorna var kär i hotellets Mr Bean som vi kallade honom och vet ni vad? Han var så lik Mr bean. Han hade samma utseende och pratade på samma sätt. Kunde säga några udda saker ibland och vi bara whata?

Efter Turkiet stannade jag några dagar hemma i Stockholm. Hann träffa många roliga typer och jag verkligen kände hur mycket jag saknat everyone. Nu när jag inte har ett jobb heller tänker jag hälsa på stockholm flera gånger. Jag var ute i lördags också. Alltså, det kändes som att man åkt jättelångt och sen när man kom ut från tunnelbanan var det dött. Till slut hittade vi våran destination nämligen en karaokepub. T kände han som hade hand om karaokegrejen, så vi tänkte att det kunde vara en kul grej att åka dit och dricka lite och sjunga lite, ofcourse. Ju längre kvällen blev, desto fler gubbar satte sig vid oss. Vissa av dom var så jävla äckliga! Satt och försökte tafsa men jag sa till dom iallafall. Kvällen var teverkligen jättekul. Även fast det i allmänhet var en rätt tråkig pub så gjorde alla det till en sån sjukt rolig kväll!
På lördagen åkte jag även till Sollentuna för att fika med gänget från skolan. Såå mysigt säger jag bara. Det var så länge sen man sågs att när man väl sågs kändes det som en otrolig lättnad. Ni får allt komma och hälsa på mig snart. Ni vet vilka ni är ;)

Nu till  helgen ska jag och Emil umgås mycket med hans familj. Imorgon ska vi troligtvis på middag hos Emils mamma och på lördag ska vi ut och segla! På söndag ska Emils kusin konfirmera sig (ja jag vet hur sent som helst, i september liksom) och vi ska dit. Ska äntligen få träffa hans mormor o massa! Nu känns det inte så bittert faktiskt.
Jag känner verkligen att jag MÅSTE till Lycksele, vare sig ooh. Min moster karro ska ringa mig snart och då säger jag det rakt ut "jag kommer till lycksele snart, hoppas ni har en ledig säng åt mig".


RSS 2.0