favoritbarnet

Idag ringde förresten min moster. Hon är som en storasyster till mig och har alltid varit det. När jag fick reda på att de ville att jag skulle bli gudmor till deras lilla dotter signe blev jag överlycklig! Hon ringde iallafall idag och pratade med mig en tid och det var så skönt. Hon verkligen förstår mig. Sen så hörde man lilla Signe i bakgrunden som busade och hade mattan!! på huvudet.

 

Imorgon imorgon!

Om exakt åtta timmar så ska jag och min kära mor åka till arlanda! Åh jag verkligen längtar. Ska bli så skönt att bara få ligga på beachen och sola, shoppa och dricka drinkar. Det ska också bli underbart att få umgås med mamma eftersom nuförtiden ses vi kanske var 7e vecka. Jag säger bara tur för er som får se era mammor varje dag!

Igår åkte jag till Stockholm. Skulle egentligen jobbat på kvällen, men orkade inte ju och med att jag ändå inte kommer få några tider säkert plus att jag längtade så mycket hem! Jag köpte sista minuten biljett i söndags och då kände jag mig riktigt lättad. Tåget var dock försenat, OVANLIGT, men det gick bra. På centralstationen när jag väntade på pendeln kom plötsligt Elli och jag blev jätteglad. Hon såg chockad ut, men sen såg hon glad ut. (bra svenska) Sen hämtade mamma mig på stationen och min bror var med. Han har blivit så fjortis, men han är så söt. Nu när jag flyttat också är han mer "älska-min-storasyster" och ska gosa och hålla på. Mickis är också sån and i like it! Igår hann jag med att åka på centrum, spela monopol och sova en stund. Gjorde väl inget speciellt, packade och förberedde mig och sen var jag helt slut. Imorse åkte jag, mamma och Jenny till Kista för att växla pengar och jag lovar, det gick sååå segt! Jag gick runt i cirklar tills jag  nästan fick damp. Till slut var det våran tur och åh vad vi suckade av glädje och lättnad. Sen gick vi runt i lite affärer och åkte och köpte pizza som vi åt hemma. Sen idag har jag även hunnit träffa mina absoluta favoriter. Har känt dom sen jag var 6-7 år alltså. Jag var aldrig jättebra kompis med någon av dom när jag var liten, men i åttan nian så började vi umgås mycket mer. I love u guys!

Imorgon åker jag till TUUURKLAAAND och kommer hem nästa vecka onsdag. Då ska jag träffa några andra favoriter när jag kommer hem. Förhoppningsvis blir det utgång direkt på onsdagen också. Miss u too!  Nu blev detta ett jäädra inlägg från att vara mig och mycket fjortiskrivande a la blondinbella. Jag hade vara lust, är så lycklig!

Mitt liv går i krasch

Jag kan inte uppdatera oftare, har ju ingen dator som sagt. Ja, är lite stressad och så nu. På tisdag åker jag till Stockholm och utomlands på onsdag. Vet ni vad också? Jag tror att måndag blir min sista dag på coop också. Idag kom jag tidigare till jobbet pga jag ville fråga om ett schema. Då sa en av cheferna att dom inte vet hur det blir, för de måste först se till att de som har heltid får sina timmar i veckan och sen får vi se. Jaha, tänkte jag. Men nu när jag såg schemat för vecka 37 stod jag inte ens med på hela veckan! Jag vill söka nytt jobb, men nu ska jag på semester och ta det lugnt och så måste jag tänka på jobb. Krasch bang bong!

Ledighet

Nu sitter jag på jobbet. Är du överraskad? Nej, hoppas jag. Jobbar i ynka två timmar sen, därefter har jag fyra!! dagar ledigt. Värsta lyxen. Hade velat åka till Stockholm, men har inte dom pengarna just nu. Blir mycket os-tittande, ofcourse, och slappande. Eftersom jag inte ska jobba blir det inget datorsittande heller. Buhu säger jag, men så är det. Kort inlägg. Puss

När blev du snoppungen?

Ännu en vecka har gått och det går fort fram. Jag hade oturen att ha en väldig svår mensvärk under några dagar så jobbet fick komma på andra plats. Var på ungdomsmottagningen i fredags och skaffade nya p-piller och nu är allt som det ska. Jobbet flyter på och mensvärken har till stor del försvunnit. Just nu sitter min syster johanna bredvid mig och hennes pojke sitter i andra soffan. De kom idag bara för att gå på Liseberg två dagar, men inners inne vet jag att det var för min skull dom kom. Ja, drömma får man ju iallafall.
Nu måste nu få veta en sak. Min lillebror har skaffat tjej. Sara heter hon. Det enda jag sett från henne är en bild på henne och Oscar på en bild på playahead. De står, framför spegeln och hånglar. Det jag egentligen ska komma fram till är att i mitt förra inlägg jag skrev min bror någonting, och han kallade sig för snoppunge. Det är lite läskigt faktiskt. Han är 13 å kallar sig för snoppunge. Vad händer när han böir 15, blir han kukunge då? Nä, såna fasoner får faktiskt sluta. Det är deprimerande. Lämnade in min dator på Onoff idag. Hårddisken var nog paj så det tar 3-4 veckor att laga den. Jättekul. Tur att Johanna tog med sig sin dator så jag kunde skriva detta spännande inlägg. Puss.

RSS 2.0