Skitdag

Den här dagen går bara att beskrivas med ett ord: SKITDAG. Har mått dåligt och gråtit för min stackars mamma. Skolan tar verkligen kål på mig. Har jag nåt roligt att berätta? Nej..eller jo! The killers, som är absolut bäst, har faktiskt skrivit en låt om mig: jennifer! Då blev jag glad. Det var en fin låt med fin text. Tack The killers för att ni förstår mig. Godnatt!

Plugg hela jävla tiden

Min rubrik får stå för mycket av vad som hänt idag. Hann med julmarknad på stan och lussekattsbakning. Till det blev det hjortronglögg med parlamentet och mitt stora feta grekiska bröllop blandat med plugg om barn i homosexuella familjer. På tisdag ska allting lämnas in och sen på kvällen (om jag är klar innan) blir det kalasande på snärkes! Helgen som kommer ska bli vilt har jag bestämt mig för! Kort och gott. peace!

jennifer goes nattbloggning

Klockan är snart ett och om några fåtal timmar så ska man upp och sätta sig och plugga. Hade tänkt dra ner på julmarknaden en sväng och kika för att komma in i lite mer julstämning. Ikväll har jag pluggat med soffipropp och kollat lite johan glans klipp. Det var mysigt! Ska väl snart försöka sova så jag kommer upp, men min odrägliga syster fick för sig att åka till Uppsala och partaja och ännu mindre har hon tvingat sig in i mitt studentrum för en natt. Jag som hade velat bara få sova ut en natt och vakna upp som en ny människa, men det kommer troligtvis aldrig hända. En förbannelse vilar över mig..

JUST DET. Om ni inte har smakat på dessa ljuuuvliga chili cheez doodles är det på tiden att ni gör det. OTROLIGT goda.


Underskattat

Jag måste bara tillägga att idol en fredagskväll är ett måste. Även fast det kan anses vara mindre underhållande att ägna sin fredag i veckan på att sitta framför tv:n så skulle jag inte tveka en sekund på att byta bort det mot någonting annat i hela världen. Vad ska jag göra när Idol är slut? Jag vet inte. Då går mitt liv under.Anders, Laila och Andreas: Vad är fredagsunderhållning utan er?

Tråkighetens klimax

Vet ni vad det värsta jag vet är? kom igen..gissa nu. Jag räknar till tio. ett..två..tre..fyra..fem..sex..Räknar ni nu? sju..åtta..nio (det börjar osa bränt)..TIO. Har ni gissat någonting nu? Hoppas det. Det absolut värsta jag vet, med mig själv, är att vara tråkig. En tråkig person som antagligen bara utöver tråkiga saker och beter sig ensidigt är ingen person som lyckas väcka mitt intresse eller någon annans för den delen. Under de senaste dagarna, eller egentligen dom senaste veckorna, har min nivå till tråkighet bara ökat. Just nu känner jag oroheten över att ha kommit över den nivån som befinner sig högst upp. Den nivån som är tråkighetens klimax. Vem FAN vill komma över den? Ändå så sitter jag här och skriver på detta inlägg och gör ingenting åt saken.

Skolan har förstört det mesta med mig. Jag är tråkig. Jag är ensidig. Min vardag är alltid densamma. Jag ställer mig frågan: VARFÖR gör jag ingenting åt saken? Ska jag acceptera att min pluggtid endast kommer bestå av plugg och åter plugg, som 95% av tiden gör mig helt meningslös som person? Måste det verkligen vara som så, att eftersom skolan hamnar som prioritet ett väljer jag att bli den soffliggaren med datorn i spetsen och böckerna vid sidan om? Jag visste det redan innan jag hoppade in i universitetslivet att livet hade sina mörka stunder. Då jag behövde sitta för mig själv och studera på tills jag till slut blev utbränd och nådde över tråkighetens klimax. Jag visste det hela tiden. Jag blir inte chockad eller överraskad för den person jag nu blivit, inte alls. Jag blir mest förundrad över om det är acceptabelt. Gott folk, är det accepterat?

Jag tänker på Johan Glans youtubeklipp från parlamentet då han predikar om det här "jävla sverige". Ett meningslöst arbete, samma jävla helgsaktiviteter: Hey baberiba hit, idol dit. Snart kommer jag väl bli så tråkig och gammal att den enda roliga helgsaktiviteten jag utöver är Så ska det låta. Jag lovar er gott folk. Om det har kommit så långt att jag anser att Så ska det låta är ett program jag gärna kollar på en fredagskväll med karameller i spetsen: Döda mig då.

RSS 2.0