Gott nytt år på er alla!

Hejsan! Jo imorgon är det ett helt nytt år och OJ vad tiden har gått fort! Jag tänker inte som alla andra skriva värsta årskrönikan om vad som hänt exakt, för det orkar jag inte med. Men en sak är säker, och det är att jag alltid kommer minnas året 2008. Det här året har varit väldigt händelserik för mig på många sätt. För det första så fyllde jag 18 i januari efter många månaders längtan. Sen tog jag studenten efter mååånga åårs längtan och det var verkligen världens bästa dag. Direkt efter studenten flyttade jag hemifrån till Göteborg med mitt ex. Det är verkligen en erfarenhet i sig, även fast det slutade illa. Eller illa och illa, vi separerade så det är väl rätt illa kan jag tycka. Tur att jag har en mina bästa vänner och min familj att tacka för! Men en sak är säker, att hela flytten, separationen och studenten har gjort att jag börjat tänka mer på vad jag vill göra och vem jag vill vara. Jag vet inte om jag har mognat under min resa det här året, för den barnsliga jennifer har jag alltid varit och kommer alltid att vara, men jag känner att jag har börjat hitta mig själv, börjat inse vem jag är och vilken identitet jag har. Ibland  när man ska prata om sig själv kan det bli lite sådära, amen jag är väl en trevlig rolig tjej, men nu känner jag att jag verkligen vet vem jag är. Ursch, att jag skulle behöva genomgå en flytt och sen flytt hem + separation för att jag skulle känna mig hel igen, men det gör jag.

Gott nytt år på er alla och hoppas 2009 blir lika bra som 2008!Ni är bäst!

Hyvää huomenta!

..Som vi säger på finska! Igår skrev jag ett inlägg om hur bra jag mår, men allting vred o vände sig och på kvällen kom jag igång med mina adhd-attacker som jag brukade ha förut när jag bodde hemma ibland. Har endast haft en sån attack förut och det var då den dagen då jag och emil separerade. Alltså, det är så konstigt. Jag brukar för det mesta vara en glad tjej, men visst har jag mina deppiga dagar. Men dom här deppiga dagarna är ingenting jämfört med mina adhd-attacker. På dom attackerna spelar det ingen roll hur min omgivning är för att jag blir bara så jääävla fööörbannaaaaaaaad. Jag tror aldrig att någon av mina kompisar eller typ.. någon förutom min familj och e som har sett mig så förbannad EVER. Det är tur ibland att man får hålla vissa saker hemliga, men nu läckte jag ut en hemlighet, jo jag brukar få adhd-attacker. Men vad är då adhd-attacker? Jo för mig är det raseriattacker då jag typ skriiker, böölar och ja, bara blir så jääävla jäävla arg arg ARG!

Nu får ni gärna ge ut en liten hemlighet!

JUST DET. Från och med idag så ska jag försöka blogga minst en gång per dag, bra va? :DHär är jag och syrran i somras på Liseberg. Egentligen ska jag inte ha med henne, för jag småhatar henne o min lillebror just nu, men vad gör man? Puss påre

Den förbättrade Jennifer är äntligen tillbaka!

Hallå där. Nu var det säkert tre veckor sen sist men mycket har hänt! Som många vet om så har jag och emil separerat, men som tur är så är vi fortfarande vänner. Jag har flyttat hem till mitt kära Upplands väsby igen och bor hemma. Det är trångt men det får funka för nu. Många anledningar till varför jag inte skrivit är för att bloggen heter just "wannabeboteborg" och jag är liksom inte göteborgare längre vilket jag aldrig varit eller känt mig som en. Jag är 08 in i blodet och kommer förbli det, även om jag flyttar till USA eller luleå eller vart jag nu flyttar eller inte flyttar. Haha, nu blev det lite knepigt, men ja ni alla förstår nog säkert vad jag menar.

Jag har då bott här snart i tre veckor faktiskt! På torsdag är det tre veckor sen och guuuud vad tiden har gått fort. Jag känner verkligen att jag har förändrats som person på dom senaste veckorna, och inte till det dåliga då utan till det bra. Till den glada jennifer jag var förut. Vet inte hur jag kan tacka alla människor som stöttat mig. Utan alla ER hade jag nog gått och varit deppig i flera veckor, men med er hjälp kan jag inget annat än att blicka framåt i livet. Allting kan bara bli bättre! Ja nu till saken lite, jag vill byta bloggnamn! Kan ju inte heta såhär som jag gör nu, men vet inte riktigt vad jag ska heta. Namnförslag någon?

Nyårsklänningar

Hej. Är så sugen på nyårsafton så passade på att kolla in vad de olika nätsajterna hade att erbjuda. På asos hade dom fått in superfierce klänningar, som dom här fyra här uppe. Fanns såklart många fler snygga! (Och ja, insåg efter att inlägget var klart att jag är en sucker för volanger. Snyggt ju!)Dom här två skönheterna är från självaste forever 21
Och till sist dom här två som är från net a porter. Den ena är DKNY och den andra dolce gabbana.

Fucking Luleå

Hej alla. Ja nu har jag inte uppdaterat på en vecka och till min förvåning har inte mycket hänt på den senaste veckan heller. Har provat på ett jobb som var väldigt tufft och som jag inte vill göra igen. Jag har gråtit och funderat på vad jag verkligen vill i livet. Det är så svårt att veta vad man vill göra i hela sitt liv. Det finns inga jobb just nu. Allting är verkligen piss! Vill börja plugga, men vad ska man plugga? Finns ju så många olika alternativ. Det bästa är ju inte heller när man väl hittar någonting som låter intressant ska utbildningen ligga i Luleå? Vem fan vill bo i fucking Luleå? Inte jag iallafall.

Vill åka hem till jul och nyår också, men no money liksom. Får skuldkänslor över att folk ska betala för mina resor och allt. Jag vill kunna betala själv, men lätt när det inte finns några jobb alls. Tycks som om alla får sparken nu. Nej, det är inte lätt. En sak som verkligen inte är lätt för mig är kärleken. Att vara kär är så jävla svårt. Inte det med att vara kär i någon, utan alla konsekvenser och alla uppoffringar. Hur mycket orkar man offra för kärleken?

RSS 2.0