schletet

Har varit rätt softa dagar, men ändå inte. Klev upp riktigt tidigt idag av anledningen att jag skulle jobba. Jobbade till fyra och därefter har jag pluggat lite och umgåtts med familjen. Har verkligen tänkt på att denna helg är nog den sista helgen jag kan umgås med dom "som en familj". När jag kommer på besök sen och när dom hälsar på lär det inte bli samma sak som just nu. Känns lite tomt, men samtidigt måste jag gå vidare i mitt liv. Kan inte lita på att mina föräldrar ska göra allting för mig utan nu måste jag börja bli vuxen!

Imorgon ska jag sova och städa och tagga till och njuta av att vara läxlös! Inte länge kvar snart. LÄNGTAR!


8 days left!

Nu börjar det riktigt pirra i hela kroppen. Det är två riktiga skoldagar kvar och sen nästa vecka måndag och tisdag är rena ramla skolkdagar! Det känns så sjukt konstigt att jag har gått 9 år i grundskolan och 3 år på gymnasiet!


Min nyblivna sambo har precis fått iordning på lite saker i lägenheten. Han har fixat bredbandet, tv:n och telefonin så nu är vårat hemmanummer i full gång! Det är verkligen inte lång tid kvar tills vuxenlivet börjar på stort allvar och jag längtar!

ÄLSKA FJORTISBILDER

Visst älskar vi våra gamla bilder från "den gamla tiden" eller även den kallade fjortistiden? När vi hängde runt och körde moppe eller när vi trodde vi var så himla heta och coola. Jag minns min fjortistid. Jag och två andra kompisar hände väldigt mycket, drack cider (2.25 såklart!!) och trodde vi var riktigt balla!


Visst älskar vi alla fjortisbilder på oss själva? Här är en på mig. Liten och brunett.

Slutkörd

När det är en vecka och två dagar kvar till studenten ska man vara glad och fira att det äntligen snart är över. Tyvär är det inte så lätt på grund av allting som är i skolan just nu. Det här hur mycket som helst! Antagligen får jag skylla allting (eller nästan allt) på mig själv. Samtidigt så lägger lärarna allting nu sista två veckorna och jag beundrar och är avundsjuk på dessa människor som inte har någonting kvar att göra! Men, det som verkligen håller igång mig är studenten och flytten som kommer att bli underbart!

Jag HOPPAS att varenda en person som känner sig pekad KOMMER att hälsa på mig i Göteborg!

Snart dags för flytt!

Snart är det dags för mig att förverkliga min riktiga dröm, nämligen att flytta till Göteborg. Anledningen till bloggen är att jag ska kunna skriva om alla tråkigheter men även tokigheter som kommer fylla ut mina vardagar i Göteborg samtidigt som mina vänner får mer uppdatering om vad som pågår i mitt liv. De flesta jag berättat min idé för har blivit glada och sagt: fyfan vilken bra idé, men vet ni vad? Ni får inte vara för förväntansfulla eftersom de flesta vet hur mitt bloggande brukar sluta. MEN jag ska försöka!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0