.

"Jag brukar ha tur. Jag vann till exempel en stor gris på Skara sommarland förrföörra sommaren"

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Ingen vettig rubrik

Hej folks. Just nu sitter jag och tittar på Oprah och sex and the city-kvinnorna medverkar i showen. Det var faktsikt ett tag sen jag såg filmen, men nu när jag sitter och ser på programmet inser jag att MÅSTE se filmen idag. Jag får såna där cravings som alla modebloggerskor får. CRAVINGS!! (hHAHAaha)

Apråpo jobbet på glitter, så fick jag inte tjänsten. Tyckte intervjun gick superbra, men antagligen hittade dom någon bättre anpassad för tjänsten och mer erfaren. Puhu, hade så gärna velat ha tjänsten. Får leta vidare. Ska på två arbetsintervjuer i veckan, inga drömjobb men definitivt någonting jag måste chansa på. Just nu är det liksom allt eller inget, får ta vilket jobb som helst. Är så JÄVLA TRÖTT på att inte göra någonting. Har tex inte fått lön på typ 2-3 månader. Ska nog ringa soc och kolla om det finns möjlighet till något slags bidrag. Känner mig som dom där (förlåt nu, men jag är inte rasistisk)invandrarna och svenskarna som inte gör någonting och får bidrag för det. Som tex min mammas kusin (nämner inga namn), hon påstår sig vara psykiskt sjuk och slipper jobba. Helvete heller att hon är sjuk. Hon är bara en av många sm är jävligt lata. Det blir jag så arg för. Jag, som verkligen vill jobba och skickar iväg ansökningar varje dag får inget bidrag alls. Och invandrarna som inte jobbar och får bidrag, LÄR ER SVENSKA!!!!!!!!! Ursch nu var jag elak, men ibland blir man så bitter på alla människor som lever på social bidrag och verkligen kan jobba. Ja, samtidigt så vet jag ju själv att det är svårt att få jobb, men som sagt. Det är många som är lata och inte vill jobba. Dom borde straffas!

Anledningen till det här inlägget var faktiskt att jag tänkte åka på kryssning typ i januari-februari. Har fan inte gjort nåt riktigt kul på riktigt riktigt länge nu  när man bor här. Och jag fyller år i januari och tänkte ha det som någt födelsedagsfirande. Alla som vill får följa med på kryssningen. Sen blir vi jäättemånga och alla bara festar och har skoj och glömmer alla problem som vi har. Ingen ångest - bara en massa festande. Vad tycks?

Nej nu förfaaan..

..är jag så jäävla arg. Som många vet är jag vääärsta idolfreaket tro mig. Och en sak jag hatar är folk som inte kan sjunga, men som är kvar i programmet som tex JOHAN PALM. Han kan iiiinte sjuuunga, det låter bara surt och förskräckligt men tack vare att han har så mååånga fjortis-fans så har han lyckats hålla sig kvar. Idag lyckades han hålla sig kvar och tjejen med rösten åker ut. Anna åker ut och Johan stannar. Hur orättvist är inte det här? Det tyder på att du inte behöver sjunga bra för att få vara med idol. Bara du har den rätta "imagen", som tydligen Johan har. Om det inte vore för alla fjortisar och emo-fans han har skulle han vara nobody!!!! Oh är så jävla arg för jag kom precis på att johan kan likagärna gå till final tack vare hans FANS

- DÖ JOHANS FANS, DÖÖÖÖÖ!


En utmaning

Hej folks. What's uuuup? Näe men jag mår bra iallafall. Väntar spänt på att få höra någonting från Glitter. Hoppas hoppas! Just det, blev utmanad av Teresa att ta den sjätte och trettonde bilden från "Mina bilder" och skriva om dom. Jag sitter förnärvarande på Emils dator, så jag tar bara  någon bild och berättar lite.Ja, det här är då den första bilden. Måste bara säga att han till höger har greppat posen ;) Haha. Den här bilden är tagen på silja line, år vet jag inte. Kanske två-tre år sen? Måste ju säga att det var några år sen, för så ser jag veeeerkligen inte ut nu, URSCH! (haha) Nämen han til höger heter Reijo och hans fru och han följde med på kryssningen, såsom min kompis mamma. Från första ögonblicket jag såg Reijo förstod jag att han var en riiiktig man. Han bjöd upp till dans och sa åt två killar som ville dansa med oss att lämna oss ifred. Go reijo! Nämen, kommer aldrig glömma den kryssningen. Den var lite craaazy om jag får säga det själv, men lyckad som alla andra händelser! Det roliga är att, när jag jobbade PÅ coop i rotan så handlade reijo och hans fru hos mig ibland och dom kände inte igen mig. Tråkigt tråkigt. Eller så kände dom igen mig men skämdes? Ja, det är ett mysterium, det här med mig och reijo.Som andra bild valde jag den här. För oss som vet om allting med oss och ja, dom, så vet ni säkert varför jag valde den här bilden. Jag saknar oss. I högstadiet var vi liksom kåtbockarna bruse och sket bokstavligt i vad andra sa om oss. Vi var stört bäst och vackrast ändå. Synd att det inte alltid kan vara så, men även fast det händer en massa saker och folk blir ovänner, varför kan det inte bli som förr efter allt som hänt? Jag tycker att det gåår! En vän sa till mig för några dagar sen när vi pratade, att det inte gick. Det går inte att få tillbaka den tiden, men vet du vad H? Det går. Bara man vill det! Visst, det kanske kan bli svårt, men allt gammalt. Alla gamla minnen som finns där. Jag lovar, det är värt det.


Ja, det här var ju en utmaning. Alla som läser min blogg ska då antingen välja ut två bilder som man själv vill visa, eller så gör ni hur det egentligen ska vara. Gå in på mina bilder och välj ut den sjätte och trettonde bilden och skriiiiiv. Och om ni inte vill inta utmaningen, skit i det då. Ingen tvingar er. Puss

Update: The rasmus

Hej Folks. Ni som undrar om jag lever, här har ni nu beviset! Jag har inte haft lust att skriva, eftersom jag skämts, tror jag. Jag sa upp mig på jobbet, eftersom det inte funkade för mig. Lönesystemet fuckade och jag hade ingen ork på grund av det. Jag får helt enkelt ta nya tag. Var på arbetsintervju på Glitter igår, så jag hoooppas! Men jag får inte hoppas för mycket heller, vill inte bli sådär jättebesviken.

Finne, som jag är, har jag alltid tyckt om The Rasmus och igår upptäckte jag att de släppt en ny skiva i år. Jag laddade hem den och kan bara inte sluta lyssna på den. Det bästa med bandet är att de alltid låter nästan likadant och efter så många år har deras sound inte förändrats ett dugg nästan. The rasmus, låt erat sound ALDRIG förändras! (guuud vad jag känner mig töntig, MEN JAG SKÄMS ICKET!)
Första dagen avklarad!

Hej folks. Jag har grymt ont i huvudet och känner mig lite förvirrad, men det funkar. Idag var första dagen på jobbet som för det mesta handlade om utbildning. Efter allting man skrivit och läst och hört idag känns det bra men som sagt så har det gett mig huvudvärk och förvirring. Känns som om man måste kunna så mycket och ska redan börja ringa samtal till kunder imorgon. Im lost! Måste läsa på mig en massa, men orkar inte. Får ta tag i det  och läsa, och imorgon på bussen så finns det ju också tid. Wish me luck!

RSS 2.0