Julafton närmar sig med storsteg

Jag vet inte om jag har känt mig såhär rofull och lycklig på länge. Julen är här och jag är med min familj och mina vänner. Det är väl det julen handlar om? En massa kärlek. Just nu klär lillasyster och mamma på granen rosa hjärtan och silvriga discokulor och jag sitter och lyssnar på Alicia Keys nya skiva. Superbra är den för den delen! Jag är inte ett stort fan av rnb/soul musik, men den här skivan är sjukt speciell! Sen hjälper det inte heller att jag äntligen bestämt mig för vad jag ska göra för piiiiip. Glad jul till er alla där ute i snöstormen!


Vinterkylan

Idag kom den första snön eller den första vet jag inte, jo det tror jag, men idag har det kommit mycket snö. ONÄNDLIGT mycket snö. Jag vet inte vad det är med mig men jag är varken glad eller besviken. Jag ligger i min soffa och mår allmänt piss. Varför ska jag bli sjuk igen? Brukar nästan aldrig vara sjuk och nu så blir jag sjuk ofta. Fuck the system!

Jag och mina positiva inlägg börjar se moln just nu. Det finns inte mycket positivt i livet just nu. Det enda positiva är väl vännerna och familjen som fortfarande står ut med mig, så tack till er! PUSS. skriver en liten recension på olika filmer jag sett under mina sjukdagar också.

Lediga torsdag

Efter en halv-veckas ångest är det torsdag och jag är ledig också. Dock har jag en jävla bok som ska läsas tills imorgon och antecknas och redovisas, men det löser sig!
Jag är så jävla less på en viss person också. Varför beter du dig som du gör? Fattar verkligen ingenting.

Nästa vecka har jag praktik i vallentuna också. Ska bli riktigt kul och har längtat efter barnen väldigt mycket! Ska bli skönt att få göra någonting annat än att sitta i skolan och läsa hela tiden. Skriver lite senare, nu ska det pluggas!

RSS 2.0