nya steg!

Ja nu jävlar börjar det hända grejer! Om ni vill fortsätta läsa min blogg så klickar ni in på www.metrobloggen.se/ettheltfantastisktnamn så hittar ni mig där i fortsättningen! Jag säger tack till wannabegoteborg.se som till en början var att jag skulle blogga om min tid i göteborg som varade i 6-7 månader! Sen var jag för lat och för ledsen för att byta namnet, så det fick hålla sig kvar..ända tills idag!

en helt fantastisk rubrik!


                        Okej att det är april och sånt, men come on - gå runt i shorts nu?

Sen tänkte jag fråga er läsare om tips. Vet ändå att det finns någon där ute som faktiskt läser min blogg och jag har bestämt mig för att bli en toppbloggare som kissie och blondinbella. VAD ska jag göra? Ska jag byta bloggadress? Blogg.se känns såååå 2008.

Drömmen.

Nu orkar vi inte vänta längre på det här. Vi har länge gått runt i cirklar och funderat på detta, men vad ska man göra om två personre verkligen älskar varandra och vill leva tillsammans? Klart att det blir en jävla omställning i och med att vi har alla kompisarna tillsammans och ja, vi har känt varandra sen vi var små. Klart vi måste respektera alla och bry oss, men är det inte dags att vi verkligen får leva vårt liv i sanningens ögonblick och inte som idag, när vi lever vår lilla lögn. Näe jag säger nej till lögnen och ja till sanningen och det underbara livet tillsammans med denna person.

Jag och en person ska gifta oss. I vegas. Till sommaren! Capish.

 Det här kan bli du och jag bejbi..

Min blivande partner, vem är du?

Under många år har jag länge funderat på vem min blivande partner in crime kommer bli. Vem är det jag ska gifta mig? Hur ska personen se ut? Komma ifrån? Det är några frågor jag ställt mig under en lång tid. En sak jag alltid kommit tillbaka till som är det viktigaste är ju självklart att han måste ha ett jävligt fräck efternamn! Fräcka efternamn finns det ju gott om och jag kan klart säga att mitt nuvarande efternamn inte är ett av dom, även fast många påstår sig det. Efternamnet ska helst vara amerikanskt eller engelst, så du snygga amerikanska/engelsman där ute: om du hör mina böner så ber jag dig. Kom hit! Rädda mig från mitt efternamn, mitt ursprung och hämta mig på en vit häst och rym med mig till vilda västern där du och jag kommer att få det så underbart! 
Efternamn jag har funderat kring är Mc Lovin, Pattinsson, Bass, Baker, York, Russell, Beckham, Gaga, Knowles, Spears.. ja några till. Nu har jag äntligen kommit fram till mitt slutmål..vad sägs som Jennifer Smith? Snyggt enkelt och jävligt hett! Så ni smith:are där ute, vänta bara!

I can't help but wonder

Jag säger då bara en sak - om jag skulle få välja mellan en maträtt jag enbart fick äta tills jag dör skulle jag utan den minsta tvekan välja sushi. Det måste vara något av det godaste som existerar! Så people, även fast jag låg helt febrig med en otrolig halsfluss, låg på dödsbädden eller låg i koma hade ni fått proppa i mig det!Som Carrie i sex and the city skulle säga "I can´t help but wonder, why is Sushi so fucking amazing?" (fucking amazing är väl Samantha) eller som jag själv skulle säga....SMARRRIGT SMARRRIGT!


RSS 2.0