Lagom slitet

Hej! Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och beslutat för att skriva ett litet inlägg. Jag har lämnat Elli på centralen, städat, lagat mat och lyssnat på musik. Emil LOVADE att han skulle städa när jag och Elli lämnade lägenheten idag och for till stan med det hade han INTE gjort. Det enda han hade gjort var att ha upp filmerna på hyllan. Kul, jättekul. Så när jag kom hem fick jag städa överallt, torka, diska, laga mat och städa en gång till! Igår var ju jag och Elli på festivalen och det var megaskoj!! Synd bara att det finns odrägliga människor som ska trängas och bara vara allmänt STÖRDA. Det tråkigaste var att de här människorna var mycket äldre. Ursch!
I väntan på The Used såg vi bland annat Millencolin (som var braaa!!), Bad religion och Tiger army, mer flera! Vi såg många förutom Flogging Molly som jag avskyr. Förstår inte hur människor kan tycka sån musik är bra. Irländs folkmusik med rock typ.

Roligaste var att kattas och johannas favorit, johan från gullis, var där! Han såg helt freaky ut. Hans ögon var snea, han var aspackad och stod och vråålhångla och kleta på någon emo-tjej. Sen började han dansa och göra en ring och så var det i full gång. Han var en riktig syn för ögat! På The Used konserten var emosarna FREAKY. Ett tag trodde jag att alla i publiken skulle ramla omkull. Men det var bra, synd bara att det slutades så konstigt. Alla fans står och väntar på att bandet ska komma och spela en låt till, men ingen kom. Besvikna som vi var, drog vi hemåt. Lyckad dag!

 min hemliga juuice!

 Elli var taggad och läste en roolig book!!

 Jag var taggad och drack min hemliga juuice

 Första vi såg var DLK, de lyckliga kompisarna! Jag säger bara ho-ho-ho-ho-ho-ho- hoockeyfriilla!

  Jag och Elli med egopics

 Sen såg vi no fun at all, och deras namn stämmar, dom var inte kuuliga alls

 Äre fest elleäär?

 Sen såg vi Tiger Army och de var faktiskt helt okej. En av deras lätar var grymt bra!

 Sen satte vi oss och åt och fikade lite i väntan på andra band. Just då spelade Flogging Molly och Gud vet vad jag tycker om dom.

 På Randy såg vi en tjej som hade misfits skor. Var tvungen å smygfota!

 HAHA DET VAR EN SHOW DÄR. Det var en naken kvinna som stod å shejkade.

 Bad religion

 MILLENCOLIN.


 Johan från gullis i mökrkblå jacka!!!! Snyggve.

 Seriöst, killen hade sitt hår i väskan!!!

 Svepa cider!

 The used!

Känns som om min blogg är både en blogg och bilddagbok, eller vad tycker ni? Puss

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG HAR HITTAT MIN IPOD!!!!!

ledig dag

Idag jobbar jag inte, halleluja! Jag som tyckte skolan var rätt jobbig, men arbetslivet är nästan jobbigare! Men man tjänar ju pengar samtidigt, så det är ett stort plus. Idag kommer Elli! Gaowd jag längtar jättemycket. Ska hämta henne på terminalen vid 9 tiden, efter hennes 7 timmars låånga bussresa. Sen ska vi på Liseberg och vi får se om vi ska se på Mustasch. Vi måste iallafall åka någon karusell för det är mysigt.
På morgonen har jag städat och mest suttit framför tv:n och slappat. Imorgon ska vi på festivalen å dricka öl. Det blir kul! Jag ska kanske tidigare in till stan med Emil och hans gäng för att dricka öl innan de ska in på Liseberg. Vi får se hur det blir. Puss.

Trötter

Oh gud vad jag är trött! Arbetsdagen igår gick bra, men när jag väl satte mig kunde jag likaväl ha somnat. De frågade mig om ja ville lära mig lite andra saker och sånt tackar man inte nej till. Jag trodde iallafall att två kunder skulle sno mitt armband jag hade på mig. De frågade jättemycket om det och var jäätteskumma!

"Vad bra att ni tycker det är fiiint"
"Det vet man aldrig....."

Ursch, dom var läskiga! Idag jobbar jag mer, men är ledig fram till lördag. Ska ju på endagsfestival och sånt, så hade inte haft tid till det ändå. Adjö så länge.

Full fart

Hallojsan. Igår efter att vi varit hemma hos Emils mamma åkte vi in till stan och satte oss på en krog, pc hette den tror jag. Det var billig öl, 25 kr!! Dit ska jag gå och föra sen när tjejerna kommer till Göteborg. Sen så gick vi på bio. Lite ångest fick jag eftersom sex and the city hade premiär precis samma tid som våran film skulle gå och det var PRECIS DÖRREN NÄRMAST OCKSÅ. Där satt en massa vackra och söta tjejer med jättesnygga kläder och skulle in och se min drömfilm när jag står där bredvid och ska gå till en helt annan sal. Jaja, vi såg filmen 21 och den var faktiskt bra! Jag ville egentligen inte se den, men den var sevärd! Jag ska tvinga med mig emil nu i veckan och se sex-filmen. Han lovade mig det eftersom jag såg filmen han ville se.

Idag var jag och handlade presenter till Emil, eftersom han blir tjuugo imorgon. Stora killen blir han! Sen tänkte jag att "ja vafan, baka tårta ska jag också göra". Jag gick och köpte ingredienser och satte mig. Emil hjälpte mig att vispa grädden, eftersom vi inte hade visp. Det tog en jäädrans lång tid att vispa, men nu är tårtan klar! Vi har också städat hela lägenheten, för att hans mamma och familjen kommer och då måste det vara fiiiint!
Nu ska vi se på film tror jag och dricka lite av den goda ramlösan - granatäpple. Den absolut godaste! Vårat vatten smakar piss så vi måste köpa hem loka eller ramlösa.

JUSTE. Imorgon börjar jag jobbet klockan 07.00. Ska peppa lite inför morgondagen. Har inte behövt bege mig såå tidigt sen jag vet inte? Plus att den här kommande veckan kommer bli bäst. So long!


Ursäkta mängen av allt godis, men Emil ville ha det så. Godisgris!


Saknad

Under de senaste dagarna har jag mest jobbat. Känner att det gått väldigt bra och att jag kommit in i det nya coopgänget.  Igår var en konstig dag. Det började med att jag tappade mitt busskort. Det kan ha blivit snott också, men det vet jag ju inte. Jag försökte ringa E tuuuusen gånger men han sov och sov. Då ringde jag mamma och hon lugnade ner mig lite. Jag fick gåspringa till jobbet för att inte komma försent till jobbet. På jobbet var det kaos, men det ordnade sig till slut. Hela dagen var lite slö, eftersom det inte kom så många. Hallå det var ju midsommar?
När klockan närmade sig halv 5 kom E och väntade tills jag slutade. Därefter gick vi till en kina restaurang och åt. Eftersom hela min släkt och mina vänner bor i stockholm skulle vi tillbringa dagen med hans kompisar ch familj, men hans kompisar hade annat för sig och var bortresta var det bara vi två kvar. Vi hyrde någon film, köpte ost och kext och godis och myste. Igår kom jag verkligen tänka på hur mycket jag saknade alla. Alla kompisar hade värsta planerna, och så sitter jag här och ja? vad gör vi? ingeneting nästan. Ibland undrar jag varför jag flytta, för inte är det så att mitt liv hemma i stockhlm är en katastrof, tvärtom! Mamma sa att jag skulle börja uppskatta alla mer när jag inte bodde där ch det var sant!

Idag ska vill till E's mamma och äta mat. Jag önskade att vi skulle äta sill och lax! E hatar sån mat, så det kunde vi inte äta igår. Jag som älskar sån mat. Midsommar och jul är det bästa, pga maten då med sill, lax och all sånt gött!
Nu längtar jag tills nästa vecka, då Ellinore kommer och vi ska på west coast rioat. Taggaaa!! Och sen kommer familjen :D Jag pratar med både mamma och pappa VARJE DAG. Måste prata med dom varje dag också, jag är nog en mamma/pappagris!

Ännu mera bilder

Bilder på badrum och hall, men även på vårat söta område!


Byrån som tog flera timmar att få upp












Den fina molger hyllan love!


Utsikt från fönstret!


Våran trappa!


Våran skylt för närvarande!


Området




Långåkern 27!!!!!


Om man har tråkigt inträffar sånt här

Nu när jag väl är igång med lite bilder tänkte jag ladda upp någon hemsk bild på mig under dessa dagar.


Försökte ta "fina" bilder på mig och min nya klänning jag köpte. Den är så fiiiiiiiiin! Ska ta en bättre bild på den idag,


Jag och Emil satt och väntade på bussen från jysk och hade inget vettigare för oss. Fin bild? Nja. Kul? JA!


Oh. Det är jag i mina coop kläder. Röd skjorta och grön grej. Läckert eller vad? huh. (Ursäkta posen)


Ibland när man har tråkigt kan såna här bilder tas.


Nya bilder

Äntligen hittade jag sladden till min mobil och vad är det då som står på? Jo nya bilder förstås!


Fint!


Tv:n och bänken


datorbordet!










sängen i sovalkoven för nuläget.







Bilder på badrum och hall kommer snaaaart!! fortsättning följer

Första dagen avklarad!

Då var första dagen på jobbet slut igår. I början var det lite nervöst, men sen kom jag in i det och det gick jättebra! Jobbade med några jätte trevliga tjejer som gjorde dagen extrarolig. Fick dessutm skjuts hem, så istället kom jag hem halv 12 istället för halv 1 om jag hade tagit bussen.
Idag ska jag jobba igen från halv 12 till 5. Känns skönt att sluta vid den tiden så jag kan umgås lite med E också. Vi sågs ju inte igår och det kändes wicky, speciellt när det kommer finnas dagar då vi inte syns alls. Jag gjorde ett misstag igår också. Vet inte hur alla andra har den regeln, men man får inte ha på sig stora smycken. Jag hade på mig största örhängena någonsin. Stora påfåglar. Jag ska aldrig mer ha på mig dom på jobbet.

start på vuxenlivet

Vet ni vad jag kom på idag? Idag är min nya dag på mitt riktiga vuxenliv. Jag ska jobba på nya jobbet idag och jag är lite nervös. Inte för att jag inte kommer att klara det, utan nu måste jag börja om från början med att lära känna alla. Känner mig inte riktigt på topp för att vara ubersocial idag. När jag samtidigt känner denna lilla nervositet slutar jag också 23.15 ikväll och jag ska ta mig hem. Lär väl komma hem halv 1 inatt, om man ska lita på västtrafik. Kul? nou.


Coop ligger på avenyn, som ligger mitt i centrum. En dröm! Där det står Konsum
ska det stå coop eftersom det är en gammal bild. Den har även en ekologisk butik med ett
litet café som inte finns med på bilden.

bira bira bira bärs bärs bärs

hejsan! nu sitter jag och ska snart börja torka håret och sminka mig. Ikväll ska vi på avenyn och kolla på fotboll och senare till någon spelning. Idag har vi också varit på ikea och köpt massa saker! Bilderna kommer upp imorgon.
Jag har inte tid just nu, utan skriver mer imrgon. Tjenixen!

jag villjagvilljagvill

JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY FINGERS! JAG VILL PÅ STICKY STICKY STICKY!!!!!



förlåt.. vet inte vad som precis hände..?!?!



Jädrans

Igår när matbordet skulle upp låg det inga ben till bordet, så tyvärr så kunde vi inte göra så mycket åt det. Förhoppningsvis kommer det upp bilder senare, om inte någonting annat strular.
Emils tjejkompis Sofia kom igår på besök med sin pojkvän. Vi åt mat på en restaurang här nära och sen kollade vi på fotboll och senare filmen Min stora kärlek som kom på tv. Dom drog hem vid 11 tiden och sen gick vi och la oss.
Idag kommer kanske min studentpresent från norrland. Om den kommer ska vi åka till ikea imorgn eller på söndag och handla möbler som vi bestämt redan. Snart är lägenheten klar!
Och vad händer idag då? Ska åka in till stan och kolla på saker som jag måste köpa. Sen ska jag nog boka biljetter till Stockholm idag! Får se vad som händer ikväll, beror väl på Emil. Imorgon ska vi iallafall förhoppningsvis på ikea och på kvällen se på fotboll och sen på Emils kompis spelning. En massa hårdrockare? yes my favorite! (nooooot!!) haha.


liten glimt..

av hur våran stökiga lägenhet ser ut just nu! Kan inte börja städa ordentligt innan Emil kommer eftersom det ska möbleras om.


Alla saker på vardagsrumsbordet och runt. aarhgh


Det är skräp å stolar å shit..


Sovalkoven har blivit våran soptipp i nuläget..


Mer saker..


En bättre bild på en av våra matbordsstolar. Snygg va?

Efter städningen och möbleringen kommer snyggare och bättre bilder antingen ikväll eller imorgon.

Storstädning

Godmorgon!
Håller just nu på och städar i lägenheten eftersom det är såååå stökigt här inne! Igår kväll höll vi på med att montera våran nya byrå i säkert 2-3 timmar! Det var oerhört svårt och till slut så blev jag så arg att jag bara ville kasta byrån i väggen. Nåväl, runt halv 11 tiden så var den klar och vi flyttade den till hallen där byrån ska stå!

Idag ska jag städa städa och ja, städa, och sen ska vi möblera om lite. Vi fick tv-bänken igår också och den var såå fin! Känns som om lägenheten kommer bli jätte amazing! Bilder på hur lägenheten ser ut just nu kommer upp ikväll.
Just det. Vet ni hur mycket jag saknar er alla? Alla mina underbara vänner och min underbara familj! Hade varit roligare att ha alla er här, men just nu måste jag få leva det här livet.

Smygstart

Nu kommer några efterlängtade bilder. Ni får bara se några, eftersom ikväll ska det fixas och donas mer! Bilderna är dock mycket suddiga, eftersom jag tagit bilderna med mobilen.


Det här är fixat! Soffor och vardagsrumsbord. Tyvärr är kuddarna lite
småstökiga, eftersom vi letade efter mina pengar som vi till slut hittade!


Det här är våran nya 40 tums tv! Vi ska få våran tv-bänk ikväll sen!
Och tvn är MYCKET snyggare i verkligheten och större!


Där står sängen i nuläget, men den ska flyttas till sovalkoven ikväll. Den är dock
för stor, men vi ska köpa en mindre snart! Här ska det även stå ett matbord och
mot väggen en bokhylla!


The kitcheeen! Vi fick upp gardiner igår kväll också som inte är med på bilden.
Stolen och flaskorna på fönsterbrädan ska kastas och disken är undanplockad haha!
Våra fina blomtapeter och det fina borden ska tyvärr bort. Det var ju sååå fint....


Där ska sängen vara i våran sovalkov! Vi får bara plats med en 120 säng, men jag
hade ju en 120 säng och den räckte gott och väl till oss så det ska vi klara oss på. Nu
står mina kläder i sovalkoven eftersom jag måste ha en byrå och lägga in kläderna i, som
ska fixas ikväll!


Badrummet glömde jag bort totalt, men bilder kommer upp ikväll eller imorgon. Beror på hur bilderna
blir!

Sverige!

Woho! Sverige vann igår! Jag och Emil satt och kollade på fotbollen och hejade på Sverige. Jag trodde inte att Zlatan skulle göra mål, men ja han gjorde det och nu tror alla att han är världsbäst? ja typ.
Jag har faktiskt tagit bilder på lägenheten och ska lägga upp dom så fort jag hittar min sladd till datorn! Igår var vi och köpte matbordet på jysk, men eftersom det enbart fanns en upplaga av matbordet kvar fick vi ta visningsexet. Vi hämtade bara bordet och idag ska vi hämta stolarna och en byrå!

Vet ni vad jag gjorde nästan hela dagen igår? Kollade på gossip girl! Kände mig riktigt töntig, men kunde inte sluta titta när det bara blev mer spännande. Nu behöver jag inte längre tjata mig till att jag vill se på någonting sånt, eftersom Emil gärna tittar på tv också och han tycker inte om sådana program.

Bilder kommer upp snart!

Godmorgon!

Godmorgon på er alla!
Sitter just nu framför tv:n och äter lite frulle. Mamma ringde nyss och frågade om vi skulle boka en resa till Bulgarien den 31 augusti. Fick en resa i födelsedagspresent från föräldrarna så nu har vi snart äntligen bokat en resa!
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag fram till när E kommer hem. Ska nog ner på Ica och köpa en sopborste och försöka städa undan lite. Dammsugaren kommer först om två och en halv vecka så någonting måste vi ha för att kunna röja undan. E tog ju sönden våran förra sopborste, ajaj!

När min kära sambo kommer hem (fan vad sjukt det låter!!) så ska vi åka och hämta en tv-bänk och kanske köpa matbord på jysk som vi sett. Vi ska även sätta upp gardinstängerna så vi får upp lite färg!
JUSTE, ikväll är det fotboll! Wohoo, som jag längtat. E's kompisar kommer nog ikväll också med sina öl och breeeeeeda göteborska! Fan måste börja träna på min göteborska!

lycklig

Idag har jag äntligen fått mina arbetstider till mitt nya jobb på coop avenyn. Känns riktigt bra faktiskt, fast vissa dagar slutar jag vid kvart över elva på kvällen och då är det svårt att ta sig hem. Tråkigt!
Jag har varit med Henna och fikat och strosat i Göteborg! Vi åt kina mat och tittade i affärer.
Nu sitter jag framför våran nya 40 tums tv och tittar på fotbollsmatchen Holland - Italien! Den här bloggen kommer nu i början enbart bestå av saker jag gör under dagen, för just nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Puss


Nybliven göteborgare

Hallå. Nu har jag flyttat til Göteborg till Sävedalen som ligger någon kilometer utanför. Åkte tidigt imorse och sedan vi kom hit har vi handlat mat, käkat och städat och stått i. Vi skulle köpt TV och några möbler, men det ska vi göra imorgon istället. Just nu känner jag att jag inte riktigt fattat vad jag gjort än. Känns som om jag är på semester och ska tillbaka till Stockholm snart igen, men om två veckor lär jag fatta att det här är min verklighet. Saknar verkligen alla! Hur ska jag kunna leva ett underbart liv i Göteborg utan alla dom jag älskar?

Uppe med tuppen

Klockan är 08.00 och jag har redan varit vaken i 1 timme och 45 minuter (ja exakt!). Pappa fyllde år idag så vi sjöng och åt tårta och nu har jag och mamma satt igång med städningen på fullaste allvar. Det är bara två dagar kvar och sen har jag friheten att göra vad jag vill. Som sagt flyttar jag till söndagen eller måndagen och nu börjar nerverna komma igång på allvar.

brunbränd

Vad det är skönt med sommarvärme igen efter ett års tid av längtan och frustration. Jag låg igår i två-tre timmar och solade och sedan så var jag vid edsjön med några kompisar och grillade. Vi spelade även fotboll senare på kvällen och jag kände verkligen hur mycket jag saknat fotbollen i mitt liv. Jag kom också fram till hur mycket jag kommer sakna mina vänner när jag flyttar. Saknaden kommer vara så oerhört stor, men det är ju bara att komma och hälsa på när man får för sig det!

RSS 2.0