Jobbtrött

Hey. Återigen bloggar jag från jobbet. Min dator har helt enkelt dött och sitter och väntar på alla papper på datorn så jag kan gå till skitonoff och lämna datorn på lagning. Jag bara jobbar dagarna in och ut, och ingenting i livet händer. Ju mer jag jobbar desto tröttare blir jag, men jag har lärt mig att stanna uppe lite senare på kvällarna för att kunna umgås med E. Som tur är fick jag ledigt på fredag, eftersom E har haft semester i tre veckor!! och vi har liksom bara varit med varandra sådär mycket en dag och det var då vi firade ettårsdagen. Så nu på fredag ska vi väl bada eller så, och gå på nån grillfest på fredag. Även fast jag jobbar mycket, tycker jag det är rätt kul att jobba. Speciellt när jag jobbar på delikatessen. Timmarna går så ovanligt fort och så finns det mycket gott att smaka på. Parmaskinka me love!

Hata min dator

Haloj. Just nu känner jag ett litet (eller ett väldigt stort) hat mot vissa saker, tex min dator. Skärmen är kolsvart. Vet inte vad jag har gjort eller vad som är fel, utan varje gång jag sätter på datorn så är bara skärmen svart. Ingenting händer liksom, så varje gång jag jobbar sitter jag vid datorn som ett jävla fån. Hur datanörd är inte jag på en skala?

Min mamma skickade ju någonting till sj, och nu såg jag på min mejl att jag fått 304 kr till en resa. Härligt att man får ut någonting av allting! De här dagarna är också extremt sega, i o med att jag jobbar hela tiden. Idag var vi och handlade mat också. Jag gjorde min mammas favorit, hennes äckligt goda potatismos och vet ni vad? Min blev också sådär äckligt god som hennes är. Jag är rena rama kocken ju!

Hata sj!

Haloj. Nu har inte jag skrivit på några dagar. Senast jag skrev var jag i Stockholm och då skulle vi precis kolla på en film. Tyvärr kom jag på att efter att ha sett några minuter av filmen så insåg jag att jag redan hade sett den. Kul? Nej!  Men det var bara att kolla efttersom två av tjejerna inte hade sett den. Filmen var dålig och en besvikelse. I Stockholm var vi också och shoppade lite och jag fyndade riktigt bra saker! Fick mina drömvagabondskor till ett jättebra pris. Är så glad. Jag fick dock skavsår efter några meter men det fixar sig.
 
När jag skulle åka hem valde jag att åka med x2000 eftersom det tar fortare än vanliga tåget. Tåget skulle gå 18.10 ocn när kllockan var 18.20 och jag insåg att vi inte åkt än blev jag lite bekymrad. Sen säger någon i högtalaren att tåget är sönder!!! och att vi ska ta ett annat som kommer in ujngefär vid 7 tiden. Då fick man gå ut och vänta i 40 minut tills t andra tåget skulle komma in. Tog det bara 40 minuter? Nej!! Det tog fan en timme. Så då var tåget försenat EN TIMME OCH 30 MINUTER. Inte nog med det, tåget tog inte 3 timmar som det skulle utan närmare bestämt 4 timmar!!!! Jag hade lika gärna kunnat åka vanligt tåg och betalat billigare. Då hade jag kommit hem tidigare till och med. Som tur är har man en mamma som är bra på att klaga och sånt, så hon gick in på sj's hemsida så att jag ska få pengarna tillbaka.

Sedan i tisdag har jag jobbat, Först 10-20 och sen 12-20. De där tio timmarna var en pina, men idag jobbar jag bara 6 timmar. När jag jobbade på forum o det var 6 timmar var det lökigt, men nu när det är 6 timmar är det en dröm. Konstigt va? Ja, jag ska jobba idag lördag söndag måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag och på SÖNDAG NÄSTA VECKA har jag vilodag. Jag längtar redan!

huh

Varm dag eller vad? Jag lovar. Såhär varmt som det är i mitt kära stockholm har det inte varit EN ENDA GÅNG sedan jag flyttade till Göteborg. Jävla göteborgsväder alltså! Just nu sitter jag hemma hos Teresa. Vi ska kolla på Hostel 2 vilket jag inte ser fram emot. Men vad gör man? :) Skriver sen!

Smaaaack

Idag åker jag till Stockholm. Längtar jättemycket att få komma hem, vilket ska bli skönt. Nästa vecka ska jag börja jobba så jag jobbar elva dagar i rad. Ursch, men tur att jag åker hem så får jag lite mer energi till arbetet. Som mat har jag önskat fisksoppa och potatismos, biff å brunsås. Det blir inte så mycket fantasifulla maträtter hemma hos oss i Götet. Nu när Eva varit hemma hos oss en veckas tid har vi bara ätit ute. Det har blivit allt mellan kina, pizza, kycklingfilé, bakpotatis och igår åt vi italiensk mat. Just det, det laget Evas dotter mötte i sin grupp, det kinesiska laget, har gått vidare till final. Fan vad kul säger jag bara!
Jag ska jobba också innan jag åker ikväll, från 3 till 10. Ska bara sitta i kassan, vilket blir väldigt soft. Nä nu ska jag packa lite till och fixa, tjohej.

Mensvärk

Varför ska jag alltid få en såm jäkla mensvärk? Jag hade tittat i en tidning på en annons där det stod nåt om en ny medicin mot mensvärk. Jag tänkte, fy vad bra, men när jag kommer till vårat lilla apoteket vid torget så hade dom inte den. Kul, då får jag lida genom en dag med mensvärken som aldrig tar slut.

Ja, dom här dagarna har haft mycket roliga stundet. På min och Emils speciella dag var vi först och handlade lite. Sen åkte vi till Liseberg och åkte nån karusell, åt på något ställe på liseberg, och åkte in till stan igen. Vi var ju inte på Liseberg när rainbow-olyckan inträffade, men mamma, eva o ullis ringde iaf för att fråga att det inte var vi då. Sen så åkte vi hem, duschade å sånt, och åkte till avenyn för att äta på ett fint ställe. Åt kycklingfilé med bakpotatis o olika såser o sallad! Gott var det iaf. Efter det åkte vi mot filmstaden där vi skulle se jiddra inte med zohan. Vad ska man säga? Jag var så trött efter dagen så orkade inte riktigt titta på filmen, men emil tyckte iaf att den var bra.

Igår så åkte jag in till stan för att möta Eva. Vi tittade på hennes dotters gothiamatch. Torsk blev det. Sen åkte vi in till själva city, gick runt i affärer o satte oss på en pizzeria och åt. Vi satt säkert o pratade i en timme om allt, vilket var jättekul! Ja, efter det gick vi runt i affärer igen o sen kom emil o vi for till k viberg för att titta på hennes dotters match igen. Dom förlorade igen o så var dom ute ur Gothia. Tråkigt för vissa spelare i laget är så duktiga, men dom fick inte till det. Det var iaf suuuperkaaaallt!!! När vi kom hem gjorde vi varm choklad å åt mackor.

Idag ska jag tvätta o städa o packa inför sthlm. Ska bli så kul!!

Den speciella dagen

Idag är det våran ettårsdag, min och Emils alltså. Kan inte förstå att vi har klarat nästan ett år med att pendla från stockholm till Göteborg och tvärtom. Nu har jag också offrat mig lite och flyttat till Göteborg för hans skull. Mest var det ändå för min egen skull eftersom det varit en dröm. Vi ska göra en massa saker idag och bara umgås med varandra!
Jag har bokat biljett till Stockholm nu så på lördag efter jobbet så draar jag hem! Skönt som tusan. Blir lite konstigt känner jag eftersom jag inte varit "hemma" på snart två månader. Om någon vill umgås så säg till. Har inte så många dagar på mig och eftersom norrlänningarna troligtvis inte kommer såååå ja. :( Vill ju att dom ska komma. Alltid ska det hända någonting. Är så besviken på det. Vill ju träffa min moster å Signe å Rickard å morfar åååå Gun. åååh :( Vet ju aldrig när vi kan ses sen.

Trötter

Hej! Det är fredag och klockan är snart halv 11 och jag är trött trött trött. Idag har jag och Emil varit med Eva och tittat på fotbollsmatch. Den förlorade Bsk, med 2-1, så typiskt! Bsk var det mycket bättre laget. Jaja, om man inte får in ett mål får man skuylla sig själv. Efter matchen och före också gick vi runt på nordstan och tittade i affärer. Därefter  bjöd Eva oss på kinabuffé som tack för att hon får sova hemma hos oss. Gott va det!!
Imorgon blir en alldeles speciell dag, så ska gå och sova snart. PuSsS

Tjofräs

Halloj. Just nu sitter jag och väntar på att golvet ska torka. Söndagar betyder storstädning för våran del och så ska det vara! Jag har jobbat hela veckan och slitit som ett djur. Idag jobbar jag också (såklart) och sen är jag ledig tre dagar! Ih, så skönt. Idag kommer också mammas kompis Eva, eller man kan väl säga att det är familjens bästa kompis familjs mamma som kommer. Hennes dotter ska spela Gothia och under tiden ska Eva sova hemma hos oss. Ska åka och kolla på mina lediga dagar på deras matcher, så kul! Gothiasommaren när jag spelade var den bästa. Då kom jag också på hur mycket jag vill flytta hit och vad säger man, gjort som gjort!

Tänkte i samma veva lägga upp någon bild på lägenheten från när familjen var här. Då blev det en del göra-om.










Ska fixa en till bild på toan från mamma. Fick upp alla mina smycken och allt på väggen!

Ey. so long

Uppdatering

Men vad alla ska tjata om att jag måste skriva. Om det inte händer något speciellt i ens liv, varför ska man uppdatera om att man har ett tråkigt liv? Jo, jag får väl göra det. De senaste dagarna har jag jobbat, som vanligt, och sen har jag pratat mycket med två kompisar. I love u, ni klarar det här!
Sen har jag och E börjat planera lite ettårsdag. Vi hade först tänkt åka till Danmark och sova över en natt på hotell, eftersom ´jag jobbar så mycket och kan inte åka så länge. Nu har vi nog bestämt oss för att ta en 36-timmars kryssning till Tyskland. Måste ju först försöka byta bort en tid, men det ska nog funka tror jag.
Ja vad mer? Väntar spänt på att få åka hem!! Ska ju bara vara hemma 3 dagar, men det är nåt speciellt. Jag kanske ska ta en nattbuss, så jag åker 23.20 och kommer fram till Stockholm 06.20. Någon som vill komma och möta mig på centralen då? haha. Puss på er.

Lite helg



Såhär såg jag ut i helgen, utan morgonrocken med kläder på!

I lördags var jag och Emil hemma hos Hennas kille Robin. Det var tänkt att killarna skulle ha nån spelkväll, men de spelade i typ en kvart och spelade ölspelet istället. Det var en mysig kväll, trots tommys påhopp på våran stockholmska. Hatar när de ska hålla på sådär, skittråkigt för de är så seriösa. Ja, efter att G däckat ihop så åkte vi hem. Vi kom väl hem vid halv 3-3 tiden på grund av bussarna, men det gick fort eftersom båda somnade på bussen,

 Henna var på gång

Faan gasch. går så segt med bilder. pallisch

Big day

Vet ni vad? Idag har jag bott fyra veckor i Göteborg. Det är helt vansinnigt, eftersom det verkligen inte känns som det gått fyra veckor. Det är lite stort faktiskt. Nu åkte precis Henna hem också. Hon var lite ledsen så vi gick ut tidigare till bussen eftersom Emil är största skvallertanten. Det har varit en och en halv hektiska veckor med besök och jobb. Nu återstår det bara jobbet. Ska jobba mycket nu i juli, vilket är bra. Cash!! Ska åka hem till stockholm den 20 juli också och då hoppas jag det blir fääääst. Nä nu är jag väldigt trött. Sleep tight!


.

Någon som har en extra sovplats till mig?

Ännu roligare

Ja, nu ringde emil och sa att han inte kommer hem idag. Han skulle stanna kvar i Sjövik så vi får se när jag ser honom igen. kul.. helt ensam.

Uttråkat och ensamt

Hej. Idag är det fredag och vad gör jag? Sitter i min ensamhet framför tvn och dricker multivitaminjuice (påriktigt!! inget blandat) och tittar på singing bee. Väntar på att klockan ska slå 9 då 8 mile börjar. Jag kommer ihåg första gången jag såg den, på bio naturligtvis. Efter filmen kände jag verkligen hur det gungade i hela kroppen och jag ville bara "jag kommer från väsbyyyy ouh yeaah m 194 bre".
Förlåt jag lyckades göra något så bokstäverna blev meeegastora. Plus att jag inte orkar skriva om allting, så såhär får det bli idag. Jag har jobbat de senaste dagarna och umgåtts med Henna också! Vi var ju på sticky och det var kul! Jag och Henna fick varsin trumpinne från en trummis, lite töntigt men jag älskar allt som har med töntighet att göra! Sen har vi varit på stan och ätit kinamat. Jag skriver senare, för den här kvällen blir lång! puss


Jag är busy, ok?

Så här är det kära vänner. Jag är upptagen, därför har jag inte haft tid eller varken orken att sitta här och blogga. Jag förstår att ni saknar mina inlägg med mina intressanta vardagssysslor och mina späännande dagar. Ska bli bättre på det, jag lovar.

Just nu sitter jag här och lyssnar på musik. Johanna, min syster, tvättar bort hårfärgen. Ska bli spännande och se hur det blir! Under de här dagarna har min familj varit hos mig i helgen och Johanna åker hem imorgon. Det har varit jättekul att ha haft dom på besök. Vi har varit på Liseberg, jag har jobbat och sen har vi fixat i lägenheten! Det har blivit jättefint sen sist jag la in bilder, när det nu kommit upp blommor och färger. Ska lägga in bilderna senare! SAKNAR ER FAMILJEN MIN! Imorgon kommer Henna och vi ska på...*truummor*.. STICKY FINGERS!!! Emils kompis band spelar och det vill man inte missa! Men det blir inget sup, för börjar jobba 7 morgonen därpå. suuuck! aja, so loooong

btw, johanna är  bäst

RSS 2.0